Om Tree Top

Flytbrygga från Vaxholm

David Quinlan har jobbat med trä största delen av sitt liv och startade 1994 företaget Tree Top där han började bygga timrade bryggor. I mer än 20 år har massor av bryggor skapats och några av de mest populära är stenkistorna utan sten.

David Quinlan Treetop flytbryggor

Sedan 1994 har han byggt hundratals olika typer av bryggor och hamnar i alla former och storlekar. Idag är han känd i Stockholms Skärgård som “Amerikanen i Vaxholm som bygger bryggor”

I dessa dagar kan det vara svårt att hitta kvalitetsprodukter som är specialbyggda för hand och inte massproducerade. Alla Tree Tops bryggor är handgjorda och skräddarsydda för att fylla kundens specifika behov och krav.

Andra varianter av den traditionella timrade flytbryggan finns också. Till exempel badbrygga med höjd från ca 20 cm och uppåt. För er som helst vill ha en betongbrygga bygger vi även dessa. Trästockar kan då monteras på sidorna med ett trädäck på toppen. För mer information kontakta Tree Top.

Tree Tops flytbrygga är en unik produkt som du inte hittar hos andra bryggföretag. Davids mål med Tree Top är att leverera kvalitet och säkra, stabila flytbryggor över hela landet.

Är du intresserad av bryggor och vill veta mer om vad vi kan bygga. Vänligen kontakta oss.

Vi bygger även annat som:

  • Stenkistor
  • Hel betongbrygga täckt med stockar och trall
  • Bodar och mindre stugor
  • Timmerbord
  • Solstolar, bänkar
  • Timrad markstödsvägg, stödmur liknande L-stöd

Ladda ner vår broschyr om flytbryggor